fbpx

Gecertificeerde materialen

Al onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd voorzien van een milieukeurmerk. Zo houden we de kwetsbare bossen intact en dragen we bij aan een betere toekomst.

De Robinson Projectie

De Robinsonprojectie werd in 1963 voor het eerst gepresenteerd  door Dr. Arthur H Robinson. Deze projectie is de beste combinatie van rechte parallellen, waarlangs de meridianen op gelijke onderlinge afstand zijn verdeeld. De centrale meridiaan (de nulmeridiaan) is een rechte lijn, de overige meridianen zijn gekromd.

Robinson paste de vorm van de projectie aan door de verticale en horizontale schaal te variëren met de breedtegraad volgens een tabel die hij net zo lang verfijnde tot het resultaat er naar zijn smaak het beste uitzag.

Klanten Reacties

"Ontzettend bedankt voor deze prachtige wereldkaart! Hij past mooi bij ons interieur en geeft een warme sfeer aan mijn woonkamer."
Miranda Schoonhoven
Amsterdam
"Vriendelijke klantenservice en schitterende producten"
Jolente Pronk
Meppel
"Bedankt voor de mooie kaart Labelwood. The Hunter Brown hangt sinds kort bij ons op de zaak en iedereen is er zeer positief over. Thanks!"
Toon Remkes
Groningen

Vraag en Antwoord

Hoe Worden de producten gemaakt?

Al onze producten worden gesneden met een CO2 Lasersnijmachine. Alles bij ons op locatie, helemaal Made In Holland dus!

Is het materiaal duurzaam?

Al ons hout is gelabeld met een milieu keurmerk. Zelfs ons restmateriaal gaat niet verloren. Dit doneren wij aan creatieve kids die er weer mooie dingen van knutselen.

Hoe lang duurt de levering?

Afhankelijk van de drukte heeft u uw product in 2 tot 5 werkdagen in huis.

Hoe dik is het materiaal?

De producten zijn standaard 6 mm dik, tenzij anders aangegeven.

Kan ik het product retourneren?

Al onze producten kunnen zoals wettelijk bepaald tot 28 dagen na bezorging geretourneerd worden. Voorwaarde hier voor is dat het product nog niet is opgehangen en in de originele verpakking zit.

Hoe hang ik het product op?

Alle producten krijgen een set handige tools en handleiding meegeleverd. Daarmee is het ophangen van je product een fluitje van een cent!

Over
Ons

Wij zijn LabelWood, een team van drie jonge ondernemers die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Met behulp van onze CNC Lasersnijmachines maken wij allerlei houten producten voor zowel de zakelijke als de consumenten markt. Wil je meer over ons weten? Klik dan hier onder! 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand