fbpx

Bent u op zoek naar Lasergesneden maatwerk? LabelWood denkt mee, adviseert en produceert.

Houten Logo

Onze specialiteit ligt bij het ontwerpen en produceren van houten logo’s. Een logo uit hout is de trend van 2019 voor het bedrijfsinterieur. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik dan hier onder!

Houten
Promotiemateriaal

Uw bedrijfsnaam, merk of logo de nodige aanwezigheid geven? LabelWood produceert houten promotiemateriaal op maat en in elke vorm.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier onder en wij nemen binnen een uur contact met u op!

MYOMY DO GOODS

Houten Letters

Kies je lettertype

Kies je materiaal

Kies je text

Kies je formaat

Houten
Geschenken

Een houten geschenk met uw logo of persoonlijke boodschap? Van houten wijnkisten tot luxe borrelplanken, wij graveren het voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier onder en wij nemen binnen een uur contact met u op!

Materialen

Waarom is hout zo populair? Het antwoord is simpel: vanwege de pure natuurlijke uitstraling. Het geeft warmte en karakter aan iedere ruimte, zelfs als je voorkeur uitgaat naar een strak en modern interieur. Het natuurlijke aspect van hout is daarom tijdloos.

Vrijwel elk houten plaatmateriaal tot 20 mm dik kunnen wij snijden. Wij hebben een ruime voorraad aan gecertificeerd hout. Al onze producten krijgen een professionele nabewerking waardoor 

Edelgefineerd MDF

Ons veelgebruikte materiaal is edelgefineerd MDF. Dit is een combinatie van gerecyclede houtvezels  en dunne laag sierhout.

Gekleurd mdf

In onze verfstudio kunnen we MDF in elke gewenste kleur spuiten. Verschillende kleuren in één product verwerken? Geen probleem.

Plex materialen

Plex materialen zijn zeer universeel. Het is sterk maar ook heel goed te bewerken. Met een laagje beits ziet het er prachtig uit!

Offerte Aanvragen

Vertel ons in uw eigen woorden waar u naar op zoek bent. Voeg eventueel een bestand bij ter ondersteuning. Zodra wij het bericht hebben ontvangen nemen we contact met u op via de email of telefoon.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand