fbpx

Meet The Team

Over ons

Wij zijn LabelWood, een team van drie jonge ondernemers met een passie voor de maakindustrie. Sinds het moment dat we elkaar via de studie Technische Bedrijfskunde hebben leren kennen, zijn we gaan leren over de lasersnijdtechniek. Als hobby hebben we talloze creatieve projecten gedaan en ontzettend veel geleerd over de verschillende technieken en mogelijkheden binnen het lasersnijden.

Onze mooiste projecten zijn  de prachtige bedrijfslogo’s  en interieurdecoratie die we hebben gemaakt. Alle positieve feedback die we hier op kregen heeft er toe geleid dat we een bedrijf zijn gestart. Sinds begin 2018 maken we voor vele bedrijven en organisaties houten logo’s, promotiemateriaal en interieurdesign.

Binnen ons bedrijf streven wij er naar om een zo mooi en uniek mogelijk product neer te zetten voor onze klanten. We zijn constant bezig met innoveren en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Teamfoto square

Het team

Wij zijn Floyd, Wouter en Max. Sinds 2018 runnen wij naast onze studie ons bedrijf LabelWood. In 2019 lopen Wouter en Max allebei stage bij het bedrijf, wat betekent dat we full time onze tijd kunnen besteden aan het ontwikkelen van het bedrijf. Wil je af en toe een update van onze hoogtepunten? Volg ons dan op social media!

Services

Strak in de verpakking

Uw product wordt altijd zorgvuldig ingepakt. Vervolgens kan het pakket op de post of komen wij het persoonlijk brengen!

De hoogste precisie

Onze machines worden altijd perfect afgesteld voor elk materiaal. Zo kunnen we altijd de zelfde top kwaliteit garanderen.

Ophangservice

Indien gewenst komen wij bij u lang en komen wij uw product persoonlijk en professioneel ophangen.

Bezoeken?

Maandag tot en met vrijdag kunt u op afspraak onze locatie bezoeken.

Moermanskweg 2-11C, Groningen

Vragen?

Wij zijn doordeweeks elke dag telefonisch bereikbaar!

+31 636316975

Mail ons

Via de mail kunt u ons altijd voor vragen benaderen.

info@labelwood.com

Sluit Menu
×
×

Winkelmand